#Lista ferme bio

suc merita bio

1) Merita Bio este o ferma care se ocupa cu producerea sucului de mere. Sucul este obtinut din mere certificate ecologic, proaspete, culese din livada proprie din Cheresig, Judetul Bihor si sortate in functie de calitate. Merele care nu sunt conform standardelor se pastreaza separat si se vand micilor gospodari autohtoni, din aceste mere urmand sa fie produs renumita palinca de mere de Bihor.

Adresa: sat Cheresig nr. 445A, com. Toboliu, jud.Bihor,CP 417271,Romania
Telefon comenzi distributie: 0728.302.975
Administrator Demian Constantin: 0723.426.491

 

biodumbrava2) Bio Dumbrava

Microferma ecologica Biodumbrava este deschisa tuturor doritorilor de a achizitiona produse organice. Gama de produse oferite face parte din categoria legumelor cultivate conform tehnologiilor de productie biologica reglementate la nivel european. Achizitionarea poate fi facuta direct din microferma, oferindu-i-se cumparatorului placerea de a culege personal legumele preferate sau prin comenzi folosindu-se datele de contact.

Adresa: Microferma este situata la 15km. de Bucuresti, in spatele zonei comerciale Militari – pe traseul str. Uverturii – com. Rosu – com. Dragomiresti – sat. Bacu – com. Joita (dupa intrarea in comuna Joita, faceti stanga pe strada Transformatorului apoi dupa aprox. 300m faceti stanga pe Drumul Primaverii), sau Carrefour Militari – Linia de centura – com. Dragomiresti – sat. Bacu – com. Joita.
Telefon mobil: 0724 543 869, 0757.247.501 sau 0760.517.646

 

rosii.legumeFericite3) Legume fericite curate, proaspete, naturale, sanatoase si ecologice. Legumele Fericite sunt plantate cu dragoste si crescute cu grija pe un teren odihnit zeci de ani. Cultivarea si irigarea se fac cu invazie minima, pentru a preveni eroziunea solului: plantele sunt udate lent, prin picurare. Semintele sunt selectate din culturile anilor anteriori sau din surse care exclud modificarile genetice sau tratarea cu substante chimice.

Adresa: Str. Independentei, 321, Tartasesti, jud. Dambovita.
Telefon mobil: 0730.574.184
E-mail: comenzi@legumefericite.ro

 

 

ecoshopping

4) Culturile ecologice Ecoshopping.
O societate cu capital 100% romanesc alcatuita dintr-o echipa de tineri specialisti motivati si dornici de schimbare, care incearca sa revolutioneze piata produselor ecologice oferind servicii de calitate bazate pe: respect, loialitate si corectitudine in relatia cu producatorii si consumatorii de produse ecologice si transparenta in legatura cu modul de procesare si comercializare a produselor oferite.

Adresa: RESTAURANTUL FIBRIO, Str. Marcel Andreescu nr. 11, sect. 1, Bucuresti (Dorobanti, vis-a-vis de Liceul I. L. Caragiale) Comanda se finalizeaza prin e-mail sau telefonic, in fiecare sambata si se ridica / livreaza astfel: – in fiecare marti, intre orele 9.00 – 22.00 – in fiecare vineri, intre orele 9.00 – 22.00 Legumele pot fi livrate la adresa clientului sau se pot ridica in intervalul orar 16.00-20.00, de la centrul de livrare ECOSHOPPING mentionat mai sus.
Telefon mobil: 0727.650.471 (L-V 09:00-16:00)
Email: contact@ecoshopping.ro

 

Cosul-cu-legume5) Cosul de legume

Producem legume, fructe, ceaiuri si ierburi aromatice, asa cum dorim sa le avem si pentru noi. Livram in principal produse proaspete, in sezon, iar toamna pregatim camara cu bunatati, de la pesto la muraturi. Folosim soiuri cat mai vechi, “heirloom”, autentice, de pe vremea cand soiurile ofereau gust si erau obtinute in productii mici si volume naturale.

 

Adresa: Livram in Bucuresti si imprejurimi din nord, doar sambata, gratuit pentru comenzi de peste 100 ron sau in centrele de livrare!
Telefonic: Andrei – 0742.298.554 Matei – 0723.202.590
E-mail: cosul@cosuldelegume.ro 

 

 agricooltural6) Agricooltural de Singureni este o ferma de legume bio in conversie ecologica, 100% romaneasca, bazata pe o traditie in modul de crestere a legumelor naturale. Folosind cel mai calitativ ingrasamant natural am reusit sa ridicam standardul de producere al legumelor noastre, in Singureni, Giurgiu.
Adresa: Singureni, Soseaua Principala nr.397, Jud. Giurgiu
Telefon mobil: 0724. 233.104

 

 

biocoop

7) BioCoop este prima cooperativa taraneasca ecologica din Romania. Un grup de peste 15 mici gospodari bio din judetele Sibiu si Mures s-au organizat pentru a oferi consumatorilor din Sibiu si vizitatorilor de pretutindeni, produse sanatoase, locale, certificate ecologic.

Printre bunatatile pe care le puteti gasi la BioCoop: legume, fructe, miere, branza, lapte, unt, smantana, oua, carnati si alte produse traditionale din porc afumat, paine, placinte si prajituri, ulei, dulceturi, siropuri, ceaiuri, zacusca, sare cu verdeturi, paste fainoase artizanale si alte produse din gospodarie la cerere.

Adresa:
Str. Avram Iancu, nr. 11, RO-550183 Sibiu, Romania
Telefon: 0269 213 065
E-mail: info@biocoop.ro

 

IMG_00778) Carmangeria Toto

Firma SC TOTO SRL produce preparate traditionale din carne de porc, vita, oaie, care nu contin aditivi alimentari, inlocuitori, nu sunt injectate, iar afumarea este realizata la fum din lemn de fag sau prun. Firma detine o hala de productie pentru preparatele din carne,   ferma pentru cresterea suinelor si taurinelor in sistem ecologic precum si o ferma ecologica  cu pui pentru carne.Traditionalitatea produselor este definita prin originalitatea retetelor, materia prima utilizata si prin tehnologia de fabricatie.

Adresa:
Localitatea Lapusel, Str.Nucului, nr. 1, com. Recea, jud. Maramures
Mobil: 0722.613.194; 0723.307.424
E-mail: produsetraditionalemm@yahoo.com

 

28b9) Asociatia producatorilor de produse traditionale si ecologice din Maramures
Fie ca este vorba de produse agricole sau de preparate dupa retete traditionale maramuresene, ele vor prezenta garantia ecologicului, fara sa contina coloranti, conservanti sau alti aditivi artificiali nocivi folositi in exces in industria alimentara.
Inainte de a iesi la cumparaturi, cei care prefera acest tip de hrana naturala si sanatoasa pot sa se intereseze despre oferta celor peste 30 de firme, care isi dau intalnire in fiecare weekend pe platoul Bucuresti si non stop pe acest site.

 

ferma_ijarul10) Ferma ecologica Ijarul situata la poalele Carpatilor Apuseniproduce branzeturi (telemea,cas, branza) dupa retete traditionale romanesti, supuse standardelor Bio Eco Naturale. Toate sortimentele de branza se obtin din lapte de oaie in proportie de 80% si lapte de capra in proportie de 20%.

Atat hrana animalelor cat si toate ingredientele sunt obtinute in conditii ecologice pe pasunile din jurul fermei si pe cele alpine din zona Marisel denumita Jjarul.

Contact:
e-mail: stana@ijarul.ro
telefon: 0264.414.677